Yrkesvest KL 1 Grå/ Orange M

Yrkesvest KL 1 Grå/ Orange M
Varenr.
102GRA-M
Pris
kr 425,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Yrkesvest KL 1 Grå/ Orange M
  • 102 Klasse 1 StD grå oransje 2
  • 102 STD Info
  • 102 STD Størrelser
Refleksvest - Yrkesvest KL 1
NB: PRIS ER EKS TRYKK-KOSTNAD
To farget Klasse 1 vest str S til XXL. 
To monofonholdere og løkke for oppeng. 
Beleilig ved markering av forskjellige funksjoner fordi andre farger enn fluoriserende gul/orange brukes.
 
 

KLASSIFISERING:

Personlig vernehustyr er produkter som skal bæres av en person for å beskytte mot helse- og sikkerhetsrisiko. For at personlig verneutstyr skal være tillatt om satt må de oppfylle visse sikkerhetskrav og være CE-merket. Reglene beskrives i EU-direktiv og omfatter personlig verneutstur både for arbeidslivet og for privat bruk i fritiden. Norsk lov følger EU-direktivet. I Norge er det Direktoratet for samfunns sikkerhet og beredskap som fører tilsyn med at direktivet blir overholdt.

Krav til verneutstyr for arbeidslivet, varselvester:  Arbeidsgivere er ansvarlig for å utstyre arbeidstakere med nødvendig verneutstyr for at arbeidsoppgaver kan utføres på sikker måte. Med en varselvest blir man mer synlig og derfor mer beskyttet, f.eks. mot trafikk.  Varselvester har ulig grad av synbarhet, og derfor er det viktig at arbeidsgivere gjør en kvalifisert riktig riskiko-bedømming. Kravene for hvordan en varselvest skal være uformet finnes beskrevet i det vi kaller Europanormer.  Varselplagg for yrkesbruk bir regulert i standard EN 471/EN ISO 20471. I denne standarden finnes tre fareklasser.

 

Denne vesten er sertifisert i henhold til EN 20471 Klasse 1.  

Gir laveste synbarhet. Kan være aktuell ved liten trafikk og ved lave hastigheter. Benyttes også ved merkign av ulie funksjoner ettersom vester i denne klassen kan ha andre fargeinnslag enn fluoriserende farger.